App til monitorering, kvalitetstjek og egenkontrol

Projektinfo

Case

Kunde

Bones

Services

No items found.

Leverancer

Udvikling

UI Design

User research

Teknologier

React

Ruby on Rails

Bone’s servicerer hver dag en enorm mængde kunder i deres mange restauranter fordelt over hele landet. Friskhed og kvalitet er kerneværdier i alt, hvad Bone’s foretager sig. Det behøver man ikke være i tvivl om, når tusindvis af gæster hver dag går mætte og glade derfra. Et skarpt fokus på friskhed og kvalitet gør sig selvfølgelig også gældende i de salatbarer, som tager plads i alle Bone’s-restauranter, og som er en vigtig del af deres koncept.

Udfordringen

I salatbaren er der et meget stort udvalg af forskellige madvarer, og det gælder om at bevare overblikket, hvis man på den ene side skal sørge for, at der altid er fyldt op, og at der ikke mangler noget, og på den anden side skal sørge for, at alting er friskt og bliver skiftet ud, hvis der er behov for det.

Bone’s havde i forvejen en række stramme procedurer, som sørgede for en sikker proces omkring deres salatbarer, men de ville gerne blive endnu bedre til at understøtte og dokumentere de procedurer. Derfor kom de til os med et ønske om en app, der skulle hjælpe dem med netop det.

Løsningen

Løsningen, som blev udviklet i tæt samarbejde med Bone’s er en web-app, der bliver brugt på tablets, som Bone’s i forvejen har i restauranterne til andre formål.

App’en holder fuldstændig styr på alle madvarer, fortæller præcis, hvornår de sidst er blevet skiftet, og om det snart er tid til skifte igen. Den genererer også en log over alle begivenheder, som gør det muligt at lave kvalitetstjek, og følge op på egenkontrol.

På den måde hjælper vores app Bone’s med at sørge for, at salatbaren altid er frisk og indbydende for deres mange sultne gæster.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, co-CEO