Tilbage til cases

Borgen Media

Effektivt og elegant design til at realisere ambitioner

Projektinfo

Case

Kunde

Borgen Media

Services

Websites og Webshops

Leverancer

UI Design

UX Design

Udvikling

Teknologier

Webflow

Forestil dig en magisk kugle. En magisk kugle, der giver dig og din virksomhed mulighed for at se ind i fremtiden og forudse eventuelle hindringer, der kan komme i vejen for at nå drømme og mål. Drømme og mål der skaber vækst og fremgang. 


I en verden med drømme og mål, finder man en magisk virksomhed kaldet Borgen Media. De hjælper både private og virksomheder med at nå deres mål inden for forskellige områder, lige fra erhvervslivet til personlige drømme og ambitioner. Sammen identificeres barrierer og skaber handlinger for at hjælpe med at rykke i processen mod at nå drømmene.


Udfordringen

Virksomhedens website var blevet outdated og ikke længere effektiv i at fremvise tjenester. Borgen Media ønskede derfor at få en ny platform, der var nem at vedligeholde og opdatere. De ønskede et mere moderne og elegant design, der kunne fremhæve virksomhedens brand og fremstille den professionelt. 


Løsningen

Vi har implementeret Webflow som platform for hjemmeside. Dette giver mulighed for at skræddersy et elegant design, der gør vedligeholdelsen af tekster, billeder og ikke mindst cases nemt og hurtigt. Dette giver Borgen Media mulighed for at fokusere på deres kerneaktiviteter.  Det giver mulighed for effektivt at fremvise virksomhedens tjenester.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Bo Kønskov Hansen
Partner