Gratis webinar

Få succes med 4-dages arbejdsuge

I Abtion er det forbudt at arbejde om fredagen, og alle vores medarbejdere arbejder kun 30 timer om ugen. Samtidig har vi sat ny omsætningsrekord flere gange, og når i dag flere opgaver, end da vi arbejdede fem dage om ugen.

Det er det bedste, vi har gjort for vores virksomhed, og vi håber, at mange flere får øjnene op for potentialet i en 4-dages arbejdsuge.

  • VARIGHED45 MINUTTER
  • TID OG DATOKL. 09:30 FREDAG D. 12. FEBURAR
  • LINK TIL WEBINARhttps://vimeo.com/511076748
  • VÆRTBO KØNSKOV

Om webinaret

I september 2019 startede vi et eksperiment, som har forandret vores virksomhed for altid. Vi skar en hel dag ud af vores arbejdsuge og lagde den dag til weekenden. I rå tal: 20% mindre arbejdstid. 33% mere weekend. ‍

Vi gav os selv kortere tid til at nå mere, og det sendte os på en rejse, vi aldrig vender hjem fra. Vi har simpelthen landet et bedre sted.

Til webinaret den 12. februar præsenterer Bo Kønskov dig for vores lille succeshistorie og giver konkrete værktøjer til, hvordan man griber en 4-dages arbejdsuge an. Vi er de største ambassadører, og vi vil hellere end gerne have dig med.

Som deltager får du masser af inspiration og stof til eftertanke, men du får også konkrete råd til, hvordan du selv, ved at arbejde bevidst med effektivitet og fokus, kan opnå bedre work/life balance og større arbejdsglæde, samtidig med at du når mere uden at løbe hurtigere. ‍

Du får simpelthen hemmeligheden bag 4-dages arbejdsuge, og sandheden er at det slet ikke er så svært.

Tilmeld dig webinaret

742CD8DC-0A04-46D5-A646-83CFD242F3D0Created with sketchtool.

Det kan helt klart anbefales – også selvom man ikke har en organisation, hvor det lige er oplagt at gå over til en 4-dages uge, så vil der være god inspiration at hente. Vi gik derfra i opløftet stemning og enormt inspirerede til at tage hjem og se på hvilke af de gode erfaringer Abtion har haft, som vi tror på også kan gavne i vores organisation.

Helle Nørgaard Andreasen

HR- og økonomichef TV 2 Fyn

742CD8DC-0A04-46D5-A646-83CFD242F3D0Created with sketchtool.

Bo holdt et af de bedste, sjoveste, mest tankevækkende og lærerige indlæg. Et dynamisk, meget flot, kreativt samt visuelt indlæg om en visionær og moderne it-virksomhed med fokus på arbejdsglæde og inddragelse af medarbejderne. Jeg kan varmt anbefale Bo som underholdende og lærerig indlægsholder.

Janne Høgshøj

Underviser og Ledelsesrådgiver UCL, Direktør Danish Connection

Om Bo Kønskov

Bo er CPO og partner i Abtion. Han har sine rødder i kommunikation og design, og bruger design thinking i sin tilgang til ledelse. ‍

Bo er en af ophavspersonerne til ideen om 4-dages arbejdsuge i Abtion og har med succes været med til at lede organisationen igennem den store forandring. ‍

Bo er efterspurgt som oplægsholder blandt medarbejderteams og ledergrupper, der søger inspiration til hvordan de på det operationelle plan kan arbejde aktivt med trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.