14 år, 2 kontorer, 68 hurtige hænder og 4-dages arbejdsuge.

Om os

Der var
en gang...

Google startede i en garage. Abtion startede i et soveværelse. Her sad vores founder, Andreas, alene og byggede de første websites "Made by Abtion".

Første milepæl på Abtions dannelsesrejse var, da AON Hewitt bad os udvikle et system til analyse og fortolkning af pensionsdata. Det var ikke bare en simpel hjemmeside, men et rigtigt system med login, brugerroller, algoritmer og avanceret forretningslogik — og det var vores kald.

Vi ville være dem der kunne løse de svære og avancerede ting. Ting hvor det er kritisk at teknikken fungerer og bliver ved med at fungere. Ting som ikke ligger til højre skøjten for alle, men som kræver ekstraordinær dyb forståelse for adfærd, forretning og teknologi.

Det betyder bl.a. at vi har langt flere programmører end det typiske digital bureau og at vi har en proces der er designet til at levere kodekvalitet på et højt niveau.

Vi trives med komplekse problemstillinger, det må gerne være avanceret og teknisk "tungt". Kom bare an.

Not another
digital agency

Dengang vi (altså Abtion) var yngre, kunne vi ikke rigtig finde ud af, hvordan vi skulle definere os selv. Klassisk problemstilling...

Det var lettere at beskrive, hvad vi IKKE var, end hvad vi var [dybt eksistentielt suk...]. Derfor fandt vi på "Not another digital agency", som har fulgt os lige siden. På det tidspunkt havde vi rigtig travlt med at lægge afstand til de mange digitalbureauer, som voksede op af asken fra de hendøende reklamebureauer, og som (mente vi) ikke var teknisk tunge nok. Det står vi stadig på mål for.
Der er mere Thomas Edison end Don Draper i os. En overgang kaldte vi os selv for "softwarefirma", men befandt os heller ikke helt tilpas i den lejr. I dag hviler vi fuldstændig i den kendsgerning, at vi hverken hører til i den ene eller anden lejr — vi er unikke. Vi har reklamebureauets mennesketække og softwarefirmaets dybe, dybe forståelse for teknologi.

4-dages arbejdsuge

Læs mere

Det hører med til historien om os, at vi kun arbejder 4 dage om ugen. Vi har nemlig spist så meget af vores egen medicin, at vi har opnået en produktivitet, der gør os i stand til at nå det samme på 4 dage, som vi før var 5 dage om.

Måden vi
arbejder på

Læs mere

Vi bekender os til en metode, der hedder Extreme programming (eller bare XP). Det er, kort fortalt, en metode i det agile metodelandskab, som har fokus på kommunikation, tests, fælles standarder, pair programming og enkelhed.

Vores tilgang

Abtion

Vi vil gerne være kendte for at være stedet med de klogeste hoveder. Og så vil vi gerne være anerkendte for vores forretnings-forståelse og kvaliteten af det design og kode, vi leverer.

Andreas Bødker

Founder, Abtion

Referencer

Abtion

Vi praler af vores kunder

Undskyld, men vi kan ikke lade være med at prale af vores kunder. Vi er bare virkelig stolte af, at organisationer, som kan vælge og vrage blandt de bedste i verden, har valgt at arbejde med os...

Sennheiser
Verisure
Ørsted
Saxo Bank
Mærsk
LEGO