Artikel

Måden vi arbejder på

Vi bekender os til en metode, der hedder Extreme programming (eller bare XP). Det er, kort fortalt, en metode i det agile metodelandskab, som har fokus på kommunikation, tests, fælles standarder og enkelhed.

Konkret betyder det, at vores programmører altid arbejder sammen to og to (pair programming), og at de hele tiden interagerer i dialogen med dig, vores kunde. De gemmer sig ikke bag projektledere og hørebøffer, men er dygtige kommunikatører og eksperter i at samarbejde.

XP betyder også, at vi arbejder "test driven". Det vil sige, at vi skriver tests, før vi skriver selve koden. Det sikrer, at koden gør det den skal, så vi ikke risikerer, at en ny kode forhindrer noget andet kode i at fungere. Det betyder med andre ord... Færre fejl.

Fælles standarder og enkelthed betyder, at systemerne vi bygger er lette at bygge videre på — uanset om det er os eller andre, der har æren af dette. Det betyder også, at vi er hurtigt ude af starthullerne. Vi producerer værdi for hver en time, vi arbejder.

Lavpraktisk hælder vi til brug af Figma, React, .Javascript og Typescript, Ruby on Rails, .NET, ChatGPT, Webflow, WordPress og Medusa e-commerce