Artikel

Nytårstale 2021

Længe leve det nye år 2022, hvor vi kan gøre op med det, der niver for meget. For hvis der er noget, som er mere modstandsdygtigt end en flagermusemutation, så er det vel nok vores bekymringer.

Arbejdslivet kan være et frustrationsfyrværkeri. Men det skulle jo gerne være lidt sjovt at tjene penge. Ak ja, de dumme penge. Hvis du vandt 10 millioner i morgen, ville du så sige dit job op? Ville du bruge tiden anderledes? Ville du indhente de drømme, du efterlod, da du skulle være “voksen”?

Hvad er det her for en nytårstale, tænker du. Burde vi ikke trykke et helligt skrift om, hvor gode vi er i stedet for? Bravo! Stor klapsalve. Men fra hvem? Det er som regel kun vinderen alene, der danser til succesens fanfare, er det ikke?
Men nu hvor vi jo faktisk fikser digitale problemer hurtigere, end Mette Frederiksen når at slette sine, er det vel på sin plads at takke alle vores dygtige kunder. Særligt tak til Region Hovedstaden, TV2, Bladkompagniet, CPH:Dox og ikke mindst Female Invest for samarbejdet i år. I gør det fremragende!

Pulsen i Abtion er vores faglighed, men hjertet er vores fokus på work-life. Et hjerte, der tilsyneladende banker til mange andre end os selv. Der er stadig en overvældende interesse for vores måde at arbejde på. Og i år har vi bl.a. fortalt om det i Go’ morgen Danmark, P3, +10 artikler i diverse medier og været case i to nye bøger. Desuden har vi vundet vores 5. Gazelle og lagt arm med Facebook, da de afviste vores annoncer, fordi vi havde brugt ordet ‘ligestilling’. Vi vandt og fik en undskyldning. Sådan!

Vi kalder os Not Another Digital Agency, og flere begynder at forstå, hvad vi mener med det. En ting er, at vi udvikler digitale produkter som ingen andre. En anden er måden, vi gør det på. De bedste resultater kommer nemlig fra en glad krop. Og selvom vi kan lide vores job, så kan vi også godt lide at holde fri. Så det gør vi stadigvæk tre dage om ugen.

Når man har mere fritid, er der pludselig plads til et større liv uden for arbejdet. Fuck den telefon. Det er DINE øjne. Du vælger, hvad de skal kigge på. Kunne det være et bål? En skov? En drøm fra gamle dage?

Vi har dedikeret 2022 til at være ‘Abventure’ år i Abtion. For det er så nemt at falde tilbage i hamsterhjulet. Vi vil ud i naturen og lave ingenting. Vi vil dufte til et fyrretræ, sludre med os selv og sove under stjernerne. Vi vil lave bål og brænde snobrød på. Vi vil have de oplevelser, som man ikke kan scrolle sig til på en skærm. Vi vil ud og mærke. Dem vi var engang, og dem vi stadig håber på at blive. Og det kommer der uden tvivl endnu bedre digitale løsninger ud af.

Det er store følelser. Det ved vi. Men de passer til et stort år.  
Vi ses i naturen. Du er nemlig også velkommen.

Stay tuned. Og godt nytår!