Skalerbar visuel identitet og modulært website

Byens.as

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Byens.as

Services

UX/UI

Websites og Webshops

Leverancer

UI Design

UX Design

Udvikling

Logo

Designguide

Teknologier

WordPress

Byens Tag og Facade er en af Danmarks førende og mest erfarne B2B-entreprisevirksomheder. De har speciale i restaurering og renovering af tag og facader, og er eksperter i projekter på beboelses- og historiske ejendomme. Virksomheden er kendt i branchen og blandt sine ansatte for (udover den faglige ekspertise) at have fokus på kultur, sammenhold og arbejdsmiljø

Udfordringen

Virksomhedens logo, visuelle identiet og website var over tid blevet outdated. Samtidig var det svært for de ansatte at udfolde en sammenhængende visuel linje på tværs print, website og diverse sociale platforme. De var med andre ord vokset ud af de eksisterende rammer.

Løsningen

Vi har i tæt samarbejde med Byens lavet en simpel og stilren designlinje med fokus på et stærkt typografisk hierarki og enkle former. Løsningen har givet Byens en distinkt visuel identitet og et skalerbart website, der kan udbygges og vedligeholdes af virksomheden selv, uden at skulle gå på kompromis med kodemæssig kvalitet eller det æstetiske udtryk.

Siden er opbygget på WordPress CMS og indeholder en lang række moduler og indholdstyper, der frit kan kombineres og tilpasses til at opbygge et alsidigt univers på tværs af browsere og devices. Processen er gået hurtigt, men med et tæt samarbejde og et intenst fokus på kerneopgaverne er det lykkedes os ikke alene at skabe stor værdi her og nu, men også at skabe en løsning, der imødekommer virksomhedens fremtidige behov.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
No items found.