En billet til fremtiden

CPH:DOX

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

CPH:DOX

Services

Websites og Webshops

Leverancer

Udvikling

Integration

Teknologier

WordPress

PHP

Traditionen med årlige fester blev til festivaler, hvor folk samledes for at fejre livet, kærligheden og fællesskabet. I København opstod ideen om at skabe et rum, hvor mennesker på tværs af kulturer og grænser kunne udforske og dele nye ideer, fortællinger og perspektiver. CPH:DOX er en dokumentarfilmfestival, der tager publikum med på en rejse gennem virkelighedens mange facetter og historier fra hele kloden.


Udfordringen

Udfordringen består i at designe og implementere en Wordpress-hjemmeside til CPH:DOX, og som skal have en mere robust og skræddersyet løsning end deres tidligere Webflow-hjemmeside.


Løsningen

CPH:DOX's hjemmeside er blevet optimeret til at håndtere store mængder data og har været udvidet og opgraderet hvert år siden lanceringen i 2020. 

Nye features inkluderer tæt integration af login med festival-systemet og nyt billetsystem. En integrationsløsning mellem Wordpress-hjemmesiden og festival-systemet sikrer fuld kontrol over indhold og synkronisering af data fra det eksterne system. Integrationen med billetsystemet er essentiel for udviklingen i 2023, da brugere nu kan købe billetter direkte på CPH:DOX's hjemmeside.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Tejs Stubkjær Rimmer
Product manager