Levende, intuitiv og inspirerende medlemssystem

FAOD

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

FAOD

Services

Websites og Webshops

Leverancer

Udvikling

Integration

Teknologier

WordPress

Vue

PHP

Langt, langt borte i en verden af fantastiske bygninger og kreative designs, eksisterede der en fagforening ved navn FAOD. Organisationen var et fællesskab for alle, der arbejder inden for arkitektur, design, byplanlægning og alt det, der er vidt og bredt. 


FAOD er at stå sammen og kæmpe for at sikre og forbedre deres medlemmers vilkår gennem arbejdslivet. Dette gør de ved at tilbyde en særlig indsigt i arkitekters og designers arbejdsliv, og ved at samle medlemmer fra en lang række forskellige fagområder. 


Udfordringen

FAOD ønskede et nyt website med integration til deres nuværende medlemssystem, hvor medlemmerne kunne oprette sig og ansøge om at blive medlem via hjemmesiden. Det største ønske fra FAOD var, at hjemmesiden skal være levende og inspirerende med animationer, der kunne fange besøgendes opmærksomhed. 


Løsningen

For at imødekomme disse ønsker er der udviklet en skræddersyet hjemmeside løsning med en intuitiv og brugervenlig medlemsregistrering. Hjemmesiden er skabt gennem et headless design, hvor alt indhold er skabt i Wordpress og forankret i Vue. Det nye medlemssystem giver brugeren mulighed for at administrere deres konti og medlemskaber direkte fra hjemmesiden.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Andreas Bødker
Founder