Et skridt mod effektivitet

Grakom

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Grakom

Services

Websites og Webshops

Leverancer

UI Design

UX Design

Designguide

Teknologier

No items found.

Engang for længe siden var der drømme, der skulle bygges. Drømme om at bygge et netværk af veje og broer, der skulle forbinde kommunikationen. Det er er her, GRAKOM’s eventyr begyndte -  kommunikationsindustrien begyndte at vokse og udvikle i en rivende fart. Så virksomhederne i branchen havde brug for en stærk og kompetent organisation, der kunne hjælpe dem med at navigere i denne konstante forandring og udvikling. 


Det var her Grakom trådte ind i billedet. Med sin vision om at styrke udviklingsmulighederne og rammebetingelserne for hele kommunikationsindustrien, blev Grakom skabt. Organisationen samlede hurtigt flere og flere medlemsvirksomheder, og i dag har den over 700 medlemmer.


Udfordringen

GRAKOM kom til os med et ønske om at starte deres rejse mod en bedre automatisering. De ønskede derfor et mere moderne og elegant site, der kunne fremhæve virksomhedens brand og fremstille den professionelt. 


Løsningen

For at kunne sikrer automatiseringen og skabe en sømløs oplevelse er der blevet implementeret en ny UMBRACO installation, som sørger for nem udgivelse af nye sider. På det nye website kan medlemmerne få rådgivning gennem en stor vidensbank, hvor de kan finde information om juridiske spørgsmål og regler. Websitet er kun tilgængelig for medlemmer, hvilket gør det nemmere for dem at navigere blandt medlemsfordele. 

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO