Beregn og udfærdig et konkret tilbud på få minutter

Jydsk Tagteknik

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Jydsk Tagteknik

Services

No items found.

Leverancer

Udvikling

UI Design

UX Design

Brugertests

Teknologier

Ruby on Rails

Jydsk Tagteknik er Danmarks førende tagfirma. De har over 100 servicebiler og laver mere end 10.000 opgaver om året. Det betyder at de laver rigtig mange tilbud — 75 om dagen i gennemsnit.

For at optimere chancen for at konvertere et tilbud til en ordre, og for at spare tid på at udarbejde de mange tilbud, valgte Jydsk Tagteknik at bygge deres eget tilbudssystem — 100% tilpasset deres forretnings behov.

Businesscasen var meget enkel: Kan vi konvertere bare ét tilbud mere og kan vi skære bare ét minut af den tid det tager at udarbejde et tilbud, så er investeringen tilbagebetalt ganske hurtigt.

Udfordringen

For at kunne lave et præcist tilbud skal Jydsk Tagteknik måle taget op og beregne materialeforbrug og arbejdstid ud fra den specifikke tagkonstruktion. Prisen afhænger af hvilken type tag kunden ønsker.

Tidligere betød dette, at en sælger hos Jydsk Tagteknik først skulle ud til kunden for at måle op og derefter hjem på kontoret for at beregne tilbudet. Ønskede kunden tilbud på flere forskellige tagtyper, skulle sælgeren lave flere beregninger.

Denne proces var meget tidskrævende og havde, ud over at den var dyr, den ulempe, at der kunne gå lang tid fra kunden havde bedt om et tilbud til tilbudet var færdigt.

Løsningen

I dag er alle Jydsk Tagtekniks sælgere udstyret med en iPad. På iPad’en ligger der et tilbudssystem der lader sælgeren beregne og udfærdige et konkret tilbud på få minutter — ude hos kunden.

Automatisk data fra BBR

Sælgeren bruger en lasermåler til at opmåle taget. Målene indtastes i systemet og beregningerne laves på få sekunder. Systemet kender i forvejen til det nuværende tag ud fra data det automatisk henter I BBR-registreret og kan derfor både indregne omkostninger til nedtagning og det energitilskud kunden kan opnå ved at lægge et nyt tag.

Design on the fly

Sælgeren kan nu sammen med kunden designe taget. Skal det være tegl? Skal der indsættes et eller flere tagvinduer? Skal tagrenderne være kobber, zink eller stål? Prinsen opdateres i realtime og kunden kan straks se hvordan de forskellige valgmuligheder påvirker prisen.

Opret alternative tilbud

Sælgeren kan hurtigt lave flere alternative tilbud som kunden kan overveje, men hvis kunden allerede har besluttet sig, kan hun også skrive under direkte på iPad’en.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO
Andreas Bødker
Founder