Rent vand i hanen

Krüger Aquacare

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Krüger Aquacare

Services

No items found.

Leverancer

Udvikling

UI Design

UX Design

Teknologier

Ruby on Rails

For de fleste er vand bare noget der kommer ud af hanen. Det er de færreste der ved hvor mange processer der faktisk går forud og som er nødvendige for, at det vand vi drikker og tager bad i er rent og har den rigtige ph-værdi.

Krüger Aquacare bygger “indflytningsklare” rensningsanlæg over hele kloden og leverer services inden for behandling af drikkevand, spildevand og procesvand.


Udfordringen

En af Krügers services er rensning, afsyring og legionellabekæmpelse af vandanlæg i store beboelsesejendomme.  Anlæggene er lukkede systemer, og medmindre du er fagmand, kan du ikke kigge ind i dem. Krüger havde derfor brug for et værktøj til at dokumentere deres arbejde over for deres kunder – uden at dokumentationsarbejdet i sig selv blev en stor og tidskrævende arbejdsopgave for den enkelte servicetekniker.

Løsningen

Et system, der lader Krügers serviceteknikere taget et før-billede og et efter-billede inde i vandanlæggene, når de renser dem, så kunden kan få et “synligt” bevis på veludført arbejde.

En enkelt løsning

Når en servicetekniker tager ud på en opgave, har han en iPad med. Opgaven er på forhånd oprettet i systemet, så teknikeren skal bogstaveligt talt blot pege iPad’ens kamera i den rigtige retning og tage et billede inden han påbegynder sit arbejde.

Automatisk arkivering

Billedet bliver automatisk logget på opgaven og tilknyttet kundens opgavehistorik.

Enkelt flow

Når anlægget er renset, tager serviceteknikeren et efter-billede, og herefter får kunden automatisk får tilsendt et link til dokumentationen.

No items found.

Kunderne siger

Case

I har hele vejen været gode til at forstå vores forretning og forstå, hvad vi ville med løsningen. I har været gode til at tilpasse systemet efter vore nye idéer, og I har også kommet med gode idéer selv. I har konstrueret et system, der er let at forstå og betjene, og som også er pålideligt. I har reageret hurtigt, når det har været nødvendigt.

Eskild Beiter

Direktør for Krüger Aquacare A/S

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO
Andreas Bødker
Founder