App forbinder og opdaterer ledelsen

Maersk

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Maersk

Services

No items found.

Leverancer

UI Design

UX Design

Integration

Teknologier

Ruby on Rails

React Native

Totals (tidl. Maersk Oil) top-200 ledere er spredt ud over mere end 40 forskellige lande. Det gør det til en udfording at holde alle lederene synkroniserede og opdaterede med hinanden og hovedkvarteret.

Lederne er travle mennesker, der sjældent sidder længe af gange bag deres skriveborde. Som oftest pendler de mellem mødelokaler eller står i kø ved gaten i lufthavnen over hele verden. Samtidig får de så mange mails, at vigtig information drukner i deres indbakker.

Løsningen

For at trænge igennem til de travle ledere, der altid er på farten, designede vi en løsning der læner sig op af den adfærd de fleste mennesker i forevejen har udviklet i relation til de sociale medier. En løsning der ligger lige ved hånden (på mobilen) og som taler til de små korte øjeblikke hvor brugeren står og venter i en kø eller lige har brug for at klare hovedet mellem to møder.

Hertil byggede vi elementer som "likes", profilbilleder og læsetid ind for at øge engagement og sikre at brugerne fik så stort et incitatment som muligt til at holde sig ajour med indholdet.

No items found.

Kunderne siger

Case

Abtions løsning til vores “leadership app” forbedrede brugeroplevelsen, hvilket førte til øget engagement. Holdet var gode til at samarbejde og være proaktive med hensyn til at forbedre brugerrejsen.

Tina Hentley

Head of communications, Special projects

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO
Bo Kønskov Hansen
Partner