Kommunikationsplatform til medicinalindustrien

Novo Nordisk Pharmatech

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Novo Nordisk Pharmatech

Services

Digital innovation

Leverancer

UI Design

Udvikling

Integration

Teknologier

WordPress

Novo Nordisk Pharmatech sælger, som sin moder, Novo Nordisk, insulin. Novo Nordisk Pharmatech beskæftiger sig dog med det, man kalder for teknisk insulin - dvs. insulin, som farma- og biofarmaindustrien bruger i medicin og altså ikke i mennesker. Samtidigt sælger Novo Nordisk Pharmatech også de såkaldte Quats. Hjælpemidler, der bruges i medicin som en aktiv ingrediens, f.eks. til desinficering i bl.a. øjendråber.

Der er høje krav til standarden, når man er i familie med Novo Nordisk. Det siger sig selv. Derfor skulle Novo Nordisk Pharmatechs website naturligvis virke på samme plan som virksomhedens anerkendte produktsortiment.      

Novo Nordisk Pharmatechs website fungerer som en kommunikationsplatform, der bidrager til at fastholde potentielle kunder i købsrejsen. At handle med ingredienser til medicin er jo ikke ligefrem en dag-til-dag affære, men derimod en længere salgsproces. Derfor er vejen til den rigtige rådgivning en altafgørende feature på sitet.

Udfordringen

Novo Nordisk Pharmatechs løsning var outdated med et noget mat blikfang. Desuden var content management systemet (CMS’et) ikke ligefrem brugervenligt for redaktøren at arbejde i. Det var for omstændigt at oprette nye sider, og systemet krævede programmeringsfærdigheder, hvilket ikke var optimalt.

Løsningen

Sitet har med Abtions hjælp fået en professionel makeover og lever nu op til Novo Nordisks visuelle standard. CMS’et fik også en overhaling, og systemet er nu nemt og overskueligt at arbejde i. Brugervenligheden kommer til udtryk ved, at siderne hurtigt kan opbygges og redigeres via moduler, der fungerer som byggeklodser og samtidigt kan genbruges. Det er intuitivt, og der er således ikke behov for teknisk talent. Vi har også optimeret sitet, så det kan fremvise video, hvilket er blevet et bærende element, der formidler brandet dynamisk og levende.

Reaktionerne på det nye site har været meget positive. Hjemmesiden lever op til resten af Novo Nordisk Pharmatechs visuelle materiale. Det er lyst, lækkert og imødekommende at se på.

Hele processen er gået hurtigt. Vi startede i november og lancerede det nye site i midten af marts. Afgørende for den hurtige proces var, at udvikling og design sad i samme hus. Der er nemlig en klar fordel i at have designfærdighederne in house.

No items found.

Kunderne siger

Case

Hele processen er gået overraskende hurtigt. Vi begyndte i november og lancerede det nye site i midten af marts, og det var altså alt inklusiv. Forespørgslen på vores produkter er øget efter det nye site er gået i luften. Det er en stor ændring og meget betydningsfuldt, da formålet med hjemmesiden er at skabe kontakt til både eksisterende og potentielle kunder.

Marie-Louise Lyster

Global Marketing Manager

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO