Vindmøller i augmented reality

Ørsted

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Ørsted

Services

No items found.

Leverancer

Udvikling

Teknologier

React

ViroReact (augmented reality)

Vidste du, at ét sving på en havvindmølle skaber strøm nok til, at du kan bruge din eltandbørste i et helt år?

Ikke? Fair nok og bare rolig, du er ikke den eneste. Vi ser dem i landskabet og vi ved alle sammen, at vi er ekseptionelt gode til at bygge dem i Danmark, men derudover ved vi faktisk ikke ret meget om hvad vindmøllerne og den strøm de producerer betyder for os. Og det er netop årsagen til, at Ørsted ønskede at lave et produkt der kan formidle den vigtige viden til os — ellere rettere til vores børn.

Løsningen

Sammen med Advice A/S og Ørsted lavede vi "Windy Wings" mobil app'en, hvor du kan designe og bygge din helt egen vindmølle. Ved hjælp af augmented reality kan du endda stille den op i din have, eller hvor du nu lige har lyst, og studere den i størrelesforholdet 1:1.

Den er stor sådan en vindmølle, så find et sted med god plads, eller brug den indbyggede funktion til at skrumpe den lidt.

App'en bruger din fysiske position og realtime vejrdata fra DMI til at rotere vingerne i det tempo, som vingerne villle rotere med hvis der stod en rigtig vindmølle lige der, hvor du har placeret sin mølle. Det er ret fascinerende.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO