Fornyelse og kontrol for den unikke optikoplevelse

Salling C Optik

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Salling C Optik

Services

Websites og Webshops

Leverancer

UI Design

UX Design

Udvikling

Teknologier

WordPress

Ude på Nørrebros Runddel i København ligger der en optiker. Dér har den ligget i mere 100 år, og dér ligger den godt. Salling C har overlevet både kriser og krige, men har altid formået at fornye sig og holde sig relevante — og er i allerhøjeste grad relevante den dag i dag. Den eneste tradition de har holdt fast i, er deres fokus på kvalitet. Alt andet er nyt og frisk, og det er her du går hen hvis du vil have en brille med et twist.

Salling C ønskede sig et website som kunne afspejle forretningens DNA og kant. Et website som kan fornye sige lige så hurtigt brillerne i forretningen fornyer sig. Et website hvor de kan fortælle deres historier, præsentere nye brands og produkter og formidle det nyeste inden for optik. Og et website som løser kundernes helt praktiske behov, såsom at kunne booke tid til en synstest på en nem og hurtig måde.

Udfordringen

Virksomhedens website var over tid blevet outdated. Samtidig var det svært have kontrol over indholdet samt hjemmesidens opbygning. 

Løsningen

Vi har skabet et modulbaseret website, som de kan udfylde og rykke rundt på, ligesom de har lyst til. Dermed har virksomheden fuld kontrol over indholdet samt websitets opbygning. Vi har derfor skabt et overblik over produkter og brands, som er bundet sammen. Dertil kan brugere på websitet filtre mellem brands og præferencer.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Bo Kønskov Hansen
Partner