Virtual Reality øger interessen for pension

Sampension

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Sampension

Services

No items found.

Leverancer

UX Design

UI Design

Udvikling

Teknologier

JavaScript

WebVR

Three.js

Udfordringen

Vi har en idé om at vores pensionsopsparing er noget der passer sig selv. Når først den er etableret, skænker vi den ikke mange tanker.

Det er problematisk, for det er vigtigt at du med jævne mellemrum tjekker ind og sikrer dig, at din pension passer til dit liv.

Har du købt nyt hus? Så er der stor sandsynlighed for at din pension skal justeres lidt. Har du fået barn? Er du blevet gift? Er du blev skilt? Har du fået en stor lønforhøjelse? Ja, hver gang dit liv ændrer sig, skal du sikre dig at din pension understøtter det i fremtiden.

Men det er ret komplekst at se ud i fremtiden. For selvom tommelfingerreglen er simpel, er det svært at forhold sig til hvor mange penge man skal bruge for at kunne opretholde sin levestandard når man går på pension.

Alt dette skal Sampension nok hjælpe dig med at finde ud af. Men de har brug for, at du bliver opmærksom på, at din pension ikke bare passer sig selv, sådan at du husker at tage fat i dem, når der sker noget i dit liv, der kalder på en justering i din opsparing.

Men hvordan får vi det budskab til at bide fast? Ingen gider læse vores breve eller se vores film. Kunne vi måske lokke med en Virtual Reality oplevelse?

Løsningen

I stedet for den traditionelle “husk nu din pension”-reminder i brevform, sender Sampension dig en pakke. Uh... tænker du, hvad er der inde i den pakke?

Inde i pakken ligger et par VR-briller og en simpel instruks i hvordan du bruger dem. Det er tilpas spændende til, at du bliver nysgerrig, så du følger instruksen, og hurtigt er du inde i Sampensions virtuelle univers af viden om pension. Måske deler du endda også din nysgerrighed med din familie, som alle samme skal prøve.

Formålet er ikke, at du skal vide alt om pension. Formålet er, at du bliver opmærksom på, at din opsparing skal justeres i takt med, at der sker ændringer i dit liv, hvor det endegyldige mål er, at du tjekker ind med din pensionsrådgiver hyppigere end du gør i dag.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO