Headset-kompatibilitetsguide

Sennheiser

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Sennheiser

Services

No items found.

Leverancer

No items found.

Teknologier

No items found.

Du har en telefon, du har et headset. De skal være kompatible med et kabel. Hvilket specifikt kabel har du brug for, for at dit headset og din telefon virker sammen?

Det har været en opgave for Sennheiser-forhandlere i mange år at sørge for, at deres kunder fik det rigtige kabel til deres headset. Det er det stadig.

Tidligere havde Sennheiser et giga-Excelark, der indeholdt over en million kombinationsmuligheder mellem forskellige telefoner (både desktop og mobile), headsets og kabler. Hvert enkelt headset var katalogiseret, lige så hver enkelt telefonmodel.

I dette Excelark skulle forhandleren slå op, når du kom og skulle have forbundet headset og telefon. Hvilket kabel? Klart nok var kundeoplevelsen ikke helt i top. For forhandleren var Excelarket uoverskueligt, og det tog lang tid at finde netop det kabel, der gjorde et bestemt headset kompatibelt med en bestemt telefon. Og ikke så sjældent resulterede Excelarket i forkerte bestillinger.

Ikke ligefrem et drømmescenarie, vel?

Udfordringen

Sennheiser så dette problem og ønskede, at forhandlerne skulle kunne servicere deres kunder hurtigere og bedre – kunne vi omforme deres giga-Excelark til et overskueligt system, der let kunne give svar på, hvilket kabel der var brug for? Og kunne vi sikre os, at systemet nemt kunne opdateres?

Løsningen

Vi har ofte sagt, at vores mission her i tilværelsen er at dræbe regneark. Ikke fordi det er et forståeligt billede, men fordi det er det, vi gør. Også hos Sennheiser. Vi dræbte deres uoverskuelige regneark og skabte i stedet et overskueligt system, som en administrator fra Sennheiser enkelt kan opdatere og vedligeholde, og som en Sennheiserforhandler nemt kan slå op i, når der kommer en kunde, som skal vejledes.

Ud fra kundens telefon får forhandleren med det samme præsenteret, hvilke headsets der kan virke (mens man med det gamle Excelark typisk gik fra headset til telefon til kabel).

Og ikke nok med det. Systemet er altid opdateret for alle forhandlere – og det er et vigtigt faktum, for der er ti opdateringer af systemet hver dag (ja, du læste rigtigt, der bliver lavet i gennemsnit ti nye telefoner om dagen, og hver telefon kræver en systemopdatering!). Forhandleren kan nu nemt finde frem til rette kabel og lave en korrekt bestilling til kunden.

Resultatet har kunnet mærkes hos Sennheiser. De har færre fejlbestillinger, kan hurtigere svare slutkunden – alt i alt en meget gladere slutkunde.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
No items found.