Analyse og vurdering af pensions- og forsikringsaftaler

Söderberg & Partners

Cases

Projektinfo

Case

Kunde

Söderberg & Partners

Services

No items found.

Leverancer

Udvikling

UI Design

UX Design

Brugertests

Teknologier

Ruby on Rails

I 2004 grundlagde ni analytikere en finansiel rådgivningsvirksomhed. I dag er de ni analytikere blevet til 1.600 medarbejdere, og Söderberg & Partners har indtaget positionen som Nordens førende uafhængige rådgivere af forsikringer, pensioner og finansielle produkter.

En del af deres store succes er muligheden for at rådgive deres kunder i et brugervenligt og overskueligt system. Fortidens Excel-løsning er arkiveret til fordel for browser-applikationen Market@Wise. I stedet for manuel indtastning i Excel kan Market@Wise på baggrund af store mængder beregninger, hurtigt give kunden et visuelt overblik over fordele og ulemper ved diverse pensioner eller forsikringer.

Udfordringen

S&P kom til os i 2015 for at få hjælp til at transformere deres selvudviklede Excel-løsning til et mere intuitivt og opdaterbart system, og ud fra et meget stort og meget farvestrålende ark udviklede vi første version af Market@wise for S&P’s danske rådgivere. Siden er løsningen vokset og blevet et vigtigt værktøj, der bliver brugt i hele koncernen.

Løsningen

Market@wise videreudvikles løbende for at sikre, at Söderberg & Partners altid er helt i front indenfor deres branche.

Fra Excel til målrettet sytem

Farveinddelinger i rød, gul og grøn sammenligner selskaberne op imod hinanden. Rådgiveren skal nu kun igennem en forsimplet og kort proces hvor han bedes indtaste kundens stamdata. Herefter præsenterer systemet ham for de muligheder, som kunden ud fra sine data kan tilbydes.

I samarbejde med kunden

Sammen kan kunden og rådgiveren udforske mulighederne på rådgiverens iPad, hvor de kan undersøge bittesmå parametres betydning for de forskellige ordninger. Interaktivt kan de justere på fx tab og arbejdsevne og se, hvor ordningernes forskelle ligger.

Øjeblikkeligt opdateret

Systemet er altid opdateret med de nyeste tal fra alle større pensions- og forsikringsselskaber. I sit eget interface kan en dataansvarlig fra S&P nemt opdatere underliggende data, så rådgiverne altid giver relevante tilbud.

No items found.

Kunderne siger

Case

Kontakt os

Case
Mads Hofman Hansen
Partner, CEO