Service

AI som del af løsningen

Kunstig Intelligens (AI)

Vi tror på kraften i kunstig intelligens (AI). Vi hjælper vores kunder med at forvandle komplekse udfordringer til intuitive AI-løsninger, der skaber værdi.

Vores tilgang

Vi går ind i projekter med en dyb forståelse for AI's potentiale. Vores team af erfarne rådgivere og udviklere arbejder tæt sammen med dig for at identificere de mest effektive måder at anvende AI i din virksomhed. Vi er pragmatiske i vores tilgang og fokuserer på at levere reelle, målbare fordele.

Vores projekter & referencer

[Case] Intelligent Produktsøgning

Vores AI-drevne produktsøgningsløsning kan matche tusindvis af produkter, som hjælper Ejner Hessel med at finde den rigtige "18"-alufælge" til Mercedes A-klassen. Dette gør produktudvælgelsen mere effektiv og nøjagtig. Det giver store besparelser på query-arbejde og mapping af produkter.

Case: Ejner Hessel 

[Case] Virtuel Assistent

Vi har oprettet en virtuel assistent, der trækker på information fra produktmanualer for at hjælpe med at forstå komplekse produkter. Det har lettet kundeservice for mange repetitive spørgsmål og gjort det nemmere for nye kunder at lære Infare's løsninger at kende.

Igangværende projekt: Infare Produkttræningsmodel

[Case] Chatbot til Intranet

Vi har udviklet en intelligent Chatrobot "ChatHR", der kan integreres i organisationers Intranet for at automatisere spørgsmål og svar i HR-afdelingen. Dette reducerer belastningen på HR-teamet og giver medarbejdere øjeblikkelig adgang til information.

Igangværende projekt

Vores (og din) model vs. ChatGPT

Abtion

ChatGTP

Muligheden for at styre Governance (GDPR)

Ja

Nej

Mulighed for at styre indholdet

Ja

Nej

Kontrol over udviklingsmijø og domæne

Ja

Ikke endnu

Mulighed for at kombinere flere datakilder

Ja

Nej

Mulighed for at styre svar fra AI’en

Delvist

Nej

Hvordan vi kan hjælpe dig

I langt de fleste tilfælde er der muligheder for at anvende AI intelligent i forretningen. En præmis er dog, at var det ikke værd at forbedre før AI kom til verden, så er det potentielt set stadig ikke værd at forbedre. Fokus skal ligge på at gøre den primære forretning bedre, ikke pseudoprojekter.

Vi bruger vores dybdegående viden og erfaring med ChatGPT til at træne og fine-tune løsninger. Vores rådgivere og udviklere er klar til sammen med dig at identificere opgaver hvor AI kan gøre en forskel og skabe de AI-løsninger, du har brug for for at opnå dine mål.


AI er måske stadig lidt uhåndgribeligt og potentielt er det svært at se om værdien og anvendelsen af AI er tilstede. Book tid nederst på siden, så tager vi en uhøjtidelig snak om jeres muligheder.

Den nørdede del

Vi tager udgangspunkt i OpenAI’s “ChatGPT”, som pt. er den stærkeste og nemmeste løsning at arbejde med. Vi laver ikke en decideret træning, da det potentielt vil tage mange tusind timer. Det er der ret beset ingen virksomheder der gør i dag, medmindre deres forretning er bygget op rundt om AI.

Vi laver en som udgangspunkt en simpel database i vores eller jeres udviklingsmiljø. Her importerer vi det indhold der er relevant og beder AI’en opdele indholdet i tokens og vektorisere det. Når alt indhold er inddelt i små tokens anvender vi igen AI’en til at finde det bedste svar på tværs af de mange tokens. Det gør AI’en ved at måle vektorafstanden mellem de forskellige tokens. Den del er ret magisk og svær at beskrive, men baseret på ord, vægtning og opdeling af indholdet, er det fantastiske resultater der kan leveres.

Vi har set flere Query-opgaver, altså opgaver hvor man har forsøgt at forbedre en søgeoplevelse eller hvor mapping af produktsammenhænge skal ske manuelt, blive overhalet af vores løsning på helt ned til ganske få dages udviklingsarbejde.

Metoden kaldes “Embedding” og er den praksis langt de fleste de arbejder med Generative AI anvender. 

Book et uforpligtende sparringsmøde her