Service

Mobile apps

Mobile apps

Vores passion for app-udvikling har været siden App Stores spæde start, og passionen for app-udvikling skinner igennem alt, hvad vi gør. 

Vores tilgang

Vi kombinerer brugercentreret design, teknisk ekspertise og kreativ innovation. Vores mål er at skabe apps, der ikke kun imponerer visuelt, men også leverer enestående brugeroplevelse.  Vi forstår vigtigheden af at skabe apps, der skiller sig ud i den konkurrenceprægede mobilverden, og vi er dedikerede til at levere løsninger af høj kvalitet.


Vores projekter & referencer

[Case] Lokale klinikker lige ved hånden

Volour er kærlighedsbarnet mellem bookingbureauerne Klikbook og CBIT. Det er en app, som samler de bedste skønhedsbehandlere i hele landet. Her finder du frisører, kosmetologer, massører, negleteknikere, stylister og makeup-artister, som vil tage dig med på en rejse gennem skønhedens verden. I løbet af dette projekt var der mange gange behov for at nytænke og "opfinde" nye måder at tilgå en ellers gammeldags branche.

Læs og se mere om casen her.

Case: Volour

[Case] Data, indsigt og integrationer

Lookout er en gratis service (app) fra Verisure der kan vise dig hvad risikoen for indbrud er i dit lokalområde og advare dig når der har været et indbrud i nærheden eller en hvis en anden lokal bruger har set noget mistænkeligt.

De vigtigste datakilder er de lokale politikredses døgnrapporter, Facebooksider og Twitterprofiler. Til at indsamle dataen udvikledede vi en "scraper" som blev trænet til at afsøge og udvælge de relevante data i den konstante informationsstrøm.

Læs og se mere om casen her.

Case: Verisure

Hvordan kan vi hjælpe dig

Uanset om du har en idé til en helt ny app eller ønsker at forbedre en eksisterende løsning, er vores erfarne team klar til at hjælpe dig med at realisere dine mål. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine behov og budget, og vi er dedikerede til at levere apps, der lever op til dine forventninger og overstiger dem. 

Den nørdede del

Bag vores intuitive brugeroplevelser og attraktive design ligger en kompleks verden af kodning, testning og optimering. Vores team af dedikerede udviklere og ingeniører er eksperter i at jonglere med den tekniske side af app-udvikling og sikre, at din app er stabil, sikker og klar til at imponere brugerne.

Book en tid, så tager vi en uhøjtidelig snak om dine muligheder. 

Skriv en mail til os