Service

Digital innovation

Digital Innovation

Vi ser muligheder, konkretiserer dem og efter en udvælgelsesproces, hvorefter de omsættes til operationelle projekter, der kan måles.

Vores tilgang

Vi fokuserer på at udforske, hvilke digitale løsninger og tiltag der kan forbedre kundeoplevelser og drive forretningsvækst. Det indebærer en dyb forståelse og anvendelse af de seneste teknologier. Vores evne til at forene teknologisk ekspertise med en dyb forretningsforståelse er afgørende for vores succes.

Vores projekter & referencer

[Case] Lokale klinikker lige ved hånden

Volour er kærlighedsbarnet mellem bookingbureauerne Klikbook og CBIT. Det er en app, som samler de bedste skønhedsbehandlere i hele landet. Her finder du frisører, kosmetologer, massører, negleteknikere, stylister og makeup-artister, som vil tage dig med på en rejse gennem skønhedens verden. I løbet af dette projekt var der mange gange behov for at nytænke og "opfinde" nye måder at tilgå en ellers gammeldags branche.

Læs og se mere om casen her.

Case : Volour

[Case] Uddannelse- og støtte til onkologer via Webapp

Digital Health er et nøgleværktøj til forbedring af vores sundhedsvæsen og til opnåelse af bedre livskvalitet for borgere i Danmark og hele verden. Digital Health sætter teknologi i relation til mennesker med uanede muligheder. I Abtion hjælper vi med at formgive de rigtige løsninger i tæt relation til etik, compliance og persondatabeskyttelse. Vi har specialiseret os i udvikling af IT-løsninger til Digital Health og for CAT-app sætter vi hurtighed, vejledning, datafortolkning i tæt relation til lægers daglige arbejde. En schweizerkniv i en vigtig vurderingssituation.

Læs og se mere om casen her.

Case: Region Hovedstaden

Hvordan vi kan hjælpe dig


Vi er eksperter i digital innovation, derfor har vi en velafprøvet proces der hjælper dig. Vi tilpasser løsningen efter specifikke behov og prioriterer brugervenlighed. For løbende forbedringer analyserer vi data og anvender den agile metode. Vores løsninger er sikre og lovligt compliant, og vi tilbyder støtte og uddannelse til vedligeholdelse. Vi fremmer partnerskaber og en innovativ kultur.

Book en tid, så tager vi en uhøjtidelig snak om dine muligheder.

Skriv en mail til os