Service

Platforme og systemer

Platforme og systemer


Vores tilgang

Udviklingen af platforme og systemer omfatter omhyggelig planlægning, dybdegående analyse og teknisk ekspertise. Vi forstår vigtigheden af at skabe platforme og systemer, der ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger, og vi arbejder målrettet på at levere skræddersyede løsninger, der skaber værdi for din organisation.


Vores projekter & referencer

[Case] Hurtigere fra råbalance til årsrapport

Det plejede at tage én dags uddannelse at opnå kompetence til at udfærdige en rapport. Ved end-to-end test af det nye system blev det demonstreret, at en revisor kunne lære at lave en rapport på 30 minutter. Hvilken forbedring! Deloitte har derfor udrullet den nye applikation uden central træning af ca. 800 revisorer. De har derimod adgang til en række self-service learning-videoer.

Se og læs mere om casen her.

Case: Deloitte

[Case] Global ehandelsplatform for brugte containere

En webshop hvor man som professionel kunde kan gå på container-shopping og selv købe de brugte containere, man har brug for — præcis som man finder og støvsugerposer eller sportstøj på nettet.

Under “motorhjelmen” er løsningen dog mere kraftfuld og kompleks, da den, udover at holde styr på lagerbeholdning og lokationer, også har automatiseret ordrehåndtering og logistik.

Løsningen betjener i dag kunder i mere end 50 forskellige lande og omsætter for +100 mio. kroner om året.

Se og læs mere om casen her.

Case: Mærsk Line

Hvordan kan vi hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig med at identificere og implementere de rette løsninger, der matcher dine unikke behov og mål. Uanset om du har brug for at optimere eksisterende systemer eller udvikle helt nye platforme, er vi din pålidelige partner på vejen til succes.

Den nørdede del

Vi specialiserer os i selvbetjeningsløsninger, tilbudssystemer, administration og logistik. Når standard hyldevarer ikke dækker dine behov, er det her, du skal lede. Vores styrke ligger i at udvikle skræddersyede løsninger, der automatiserer manuelle opgaver og gør dem mere effektive. Med baser i Ruby on Rails, .NET, og ofte Next.js eller Node.js, skaber vi platforme og integrationer, der er skræddersyet til dine unikke behov og ambitioner.

Book en tid, så tager vi en uhøjtidelig snak om dine muligheder. 

Skriv en mail til os