Vores services

Vi udvikler digitale produkter der øger produktiviteten og skaber vækst hos vores kunder.

Vi udvikler digitale produkter

Vi laver løsninger til de behov, hvor standardsystemerne ikke slår til. Nogle gange er løsningen et skræddersyet system. Andre gange er løsningen en integration mellem eksisterende systemer. Ofte er det begge dele. 

Vi trives rigtig godt med opgaver, der har en høj teknisk kompleksitet, og vi praler gerne af, at vores forståelse for teknologi stikker dybt. 

Vores løsninger falder i 5 kategorier

Applikationsudvikling i .Net og Ruby on Rails

Applikationsudvikling i .Net og Ruby on Rails

En Applikation kan være mange ting, men det er først og fremmest en løsning der er dedikeret til det formål I som virksomhed måtte have.

Vis mig mere
Data, indsigt og integrationer

Data, indsigt og integrationer

Vi sætter en ære i at sikre “single source of truth” i et it-landskab og det sker ved at binde eksisterende “Monolith”-systemer sammen og sikre en fornuftig platform eller en “microservice”-arkitektur for den videre udvikling.

Vis mig mere
PIM-løsninger

PIM-løsninger

PIM er forkortelsen for “Product information management” og dækker over et system der indeholder en stor mængde informationer på en lang række af produkter.

Vis mig mere
Selvbetjening og kundeportaler

Selvbetjening og kundeportaler

Med fokus på den gode brugeroplevelse og muligheden for at servicere medarbejder og kunder, udvikler vi selvbetjenings- og kundeportaler i mange forskellige konstellationer.

Vis mig mere
Cloudløsninger og drift

Cloudløsninger og drift

Cloudløsninger er betegnelsen for servere placeret i store fælles datacentre, herunder primært Amazon Web Services, Google Cloud og Microsoft Azure som de største

Vis mig mere

Vores tech stack

Vores "stack" er spænder bred og går dybt. Vi har dedikerede teams i:

  • C#, .NET, Azure
  • Ruby on Rails, Heroku
  • JavaScript, React og Vue

Show, don't tell

Sennheiser

Kundeportal

Vis mig mere

Gehl

Cloud application

Vis mig mere

Novo Nordisk

Cloud application

Vis mig mere
742CD8DC-0A04-46D5-A646-83CFD242F3D0Created with sketchtool.

I har hele vejen været gode til at forstå vores forretning og forstå, hvad vi ville med løsningen. I har været gode til at tilpasse systemet efter vore nye idéer, og I har også kommet med gode idéer selv. I har konstrueret et system, der er let at forstå og betjene, og som også er pålideligt. I har reageret hurtigt, når det har været nødvendigt.

Eskild Beiter

Direktør for Krüger Aquacare A/S

Fortsæt her