Vores services

Vores services er designet til at flytte dig fra A til Å. Men du kan også stige på ved H og hoppe af på K. 

Vi udvikler digitale produkter

Vi har specialiseret os i at sætte strøm til manuelle processer og hjælpe virksomheder med at udnytte teknologi til at effektivisere og skabe vækst. Mere konkret og med mindre bullshit: Vi udvikler digitale produkter.

Vi har ikke nogle hyldevarer eller et katalog du kan bladre i. Vi laver løsninger til de behov, hvor standardsystemerne ikke slår til. Nogle gange er løsningen et skræddersyet system. Andre gange er løsningen en "bro" mellem eksisterende systemer. Ofte er det begge dele. 

Vi trives rigtig godt med opgaver, der har en høj teknisk kompleksitet og holder os ikke tilbage for at lidt prale af, at vores forståelse for teknologi stikker dybt. 

Forvirret? Fair nok. I bunden af siden her har vi lagt et par cases som konkrete ekempler på hvad vores services munder ud i.

Extreme programming

Vi bekender os til en metode der hedder Extreme programming (eller bare XP), som kort fortalt er en metode i det agile metodelandskab der har fokus på kommunikation, tests, fælles standarder og enkelhed.

Konkret betyder det, at vores programmører altid arbejder sammen to og to (pair programming) og at de hele tiden er med i dialogen med dig (vores kunde). De gemmer sig ikke bag projektledere og hørebøffer, men er gode kommunikatører og eksperter i samarbejde.

XP betyder også, at vi arbejder "test driven". Det vil sige, at vi skriver tests før vi skriver selve koden. Det sikrer at koden gør det den skal, og at vi ikke risikerer at ny kode forhindrer noget andet kode i at fungerer. Eller helt kort: Færre fejl. 

Fælles standarder og enkelthed betyder at det vi bygger er let at bygge videre på — uanset om det er os selv eller andre der skal bygge videre på det. Det betyder også, at vi kommer hurtigt fremad og at vi producerer værdi for hver time vi arbejder.

742CD8DC-0A04-46D5-A646-83CFD242F3D0Created with sketchtool.

I har hele vejen været gode til at forstå vores forretning og forstå, hvad vi ville med løsningen. I har været gode til at tilpasse systemet efter vore nye idéer, og I har også kommet med gode idéer selv. I har konstrueret et system, der er let at forstå og betjene, og som også er pålideligt. I har reageret hurtigt, når det har været nødvendigt.

Eskild Beiter

Direktør for Krüger Aquacare A/S

Show, don't tell

Sennheiser

Custom bygget headset-konfigurator til Air Traffic Controllers

Vis mig mere

Gehl

Byrumsregistrering

Vis mig mere

Novo Nordisk

App til at tracke besøg på messestande

Vis mig mere

Fortsæt her