Service

UX/UI

UX/UI

Gennem en holistisk tilgang nærmer vi os et design, der fusionerer brugercentreret design, datadrevne indsigter og kreativ innovation.


Vores tilgang

Vi går helhjertet ind for et design, der er dybt forankret i brugerens verden. Gennem en tilgang, der kombinerer brugercentreret design, dataindsigt og kreativ innovation, skaber vi oplevelser, der virkelig taler til dine brugere. Vi tror på at forstå deres behov, mål og adfærd for at levere meningsfulde og intuitive løsninger.


Vores projekter & referencer

[Case] UI komponent bibliotek til TV2

For fremtidig nemmere udvikling af en specifik applikation har vi både forbedret UI og løftet UX med et efterfølgende komponent katalog så nuværende og fremtidige udviklere nemt kan anvende eksisterende komponenter. Samtidig sikrer det højere sandsynlighed for ensartet løsning.

Se og læs mere om casen her.

Case: Ejner Hessel 

[Case] Kompleks indberetning af data

For en arkitektvirksomhed som analysere og designer byrum har vi observeret, konceptualiseret og så designet en digital løsning til indsamling af store mængder håndbårne data som observeres ude i det rigtige byrum. Derfor skulle det være nemt og hurtigt.

Se og læs mere om casen her.

Case: Gehl Architects

Hvordan vi kan hjælpe dig

Er du i startfasen af din digitale rejse eller ønsker at forbedre en eksisterende løsning? Vi er her for at hjælpe. Vores tilpassede løsninger er skabt til at matche netop dine unikke behov og mål. Sammen kan vi skabe en enestående brugeroplevelse, der skiller sig ud i mængden og skaber værdi for jer. 

Den nørdede del

Vores team af passionerede eksperter er ikke bange for at tackle de mest udfordrende tekniske problemstillinger for at sikre, at vores løsninger er robuste, skalerbare og fremtidssikrede. Især ifht. en design opgave har vi altid vores tech vurdering med løbende, så vi ikke designer noget der er umuligt (eller unødvendigt dyrt) at bygge bagefter.

Book en tid, så tager vi en uhøjtidelig snak om dine muligheder.

Skriv en mail til os