UX/UI

Gennem en holistisk tilgang nærmer vi os et design, der fusionerer brugercentreret design, datadrevne indsigter og kreativ innovation.


Vores tilgang

Vi går helhjertet ind for et design, der er dybt forankret i brugerens verden. Gennem en tilgang, der kombinerer brugercentreret design, dataindsigt og kreativ innovation, skaber vi oplevelser, der virkelig taler til dine brugere. Vi tror på at forstå deres behov, mål og adfærd for at levere meningsfulde og intuitive løsninger.


Vores projekter & referencer

[Case] Intelligent Produktsøgning

Vores AI-drevne produktsøgningsløsning kan matche tusindvis af produkter, som hjælper Ejner Hessel med at finde den rigtige "18"-alufælge" til Mercedes A-klassen. Dette gør produktudvælgelsen mere effektiv og nøjagtig. Det giver store besparelser på query-arbejde og mapping af produkter.

Case : Ejner Hessel 

[Case] Virtuel Assistent

Vi har oprettet en virtuel assistent, der trækker på information fra produktmanualer for at hjælpe med at forstå komplekse produkter. Det har lettet kundeservice for mange repetitive spørgsmål og gjort det nemmere for nye kunder at lære Infare's løsninger at kende.

Igangværende projekt: Infare Produkttræningsmodel

[Case] Chatbot til Intranet

Vi har udviklet en intelligent Chatrobot "ChatHR", der kan integreres i organisationers Intranet for at automatisere spørgsmål og svar i HR-afdelingen. Dette reducerer belastningen på HR-teamet og giver medarbejdere øjeblikkelig adgang til information.

Igangværende projekt

Hvordan vi kan hjælpe dig

Er du i startfasen af din digitale rejse eller ønsker at forbedre en eksisterende løsning? Vi er her for at hjælpe. Vores tilpassede løsninger er skabt til at matche netop dine unikke behov og mål. Sammen kan vi skabe en enestående brugeroplevelse, der skiller sig ud i mængden og skaber værdi for jer. 

Den nørdede del

Vores team af passionerede eksperter er ikke bange for at tackle de mest udfordrende tekniske problemstillinger for at sikre, at vores løsninger er robuste, skalerbare og fremtidssikrede. Især ifht. en design opgave har vi altid vores tech vurdering med løbende, så vi ikke designer noget der er umuligt (eller unødvendigt dyrt) at bygge bagefter.

Book en tid, så tager vi en uhøjtidelig snak om dine muligheder.

Skriv en mail til os