Service

Websites og Webshops

Websites og Webshops

Vi skaber og udvikler websites og dynamiske webshops, der driver salg og engagement.

Vores tilgang

Vores proces er drevet af en forståelse for din virksomheds identitet og mål, og vi stræber altid efter at skabe digitale platforme, der skiller sig ud og engagerer dine besøgende fra første klik.

Vores projekter & referencer

[Case] Website for Copenhagen Business School

For CBS har vi designet, bygget og driftet et meget indholdstung website der har det formål at fungere som "Åbent hus" året rundt for kommende studerende.

Se og læs mere om casen her.

Case: Copenhagen Business School

[Case] Kommunikationsplatform til medicinalindustrien

For datterselskabet Novo Nordisk Pharmatech, som sælger komponenter til det som vi kender som insulin, har vi designet og udviklet et website der understøtter deres behov for god kommunikation til alle deres internationalle kunder. I løsning findes et hav af data på deres produkter samt mulighed for at bestille produkter for de profesionelle.

Se og læs mere om casen her.

Case: Novo Nordisk Pharmatech

Hvordan vi kan hjælpe dig

Uanset om du har brug for at lancere en helt ny website, optimere din eksisterende webshop eller forbedre din online tilstedeværelse, står vores dedikerede team klar til at hjælpe. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og budget, og vi er her for at guide dig gennem hele processen fra idé til implementering. 

Den nørdede del

Websites er ikke bare brugervenlige, men også venlige for dem der skal arbejde med indholdet i backend. Bag vores imponerende design og intuitive brugeroplevelser ligger en verden af kode, teknologi og avancerede funktioner. Vores team er eksperter i at jonglere med den tekniske side af Javascript, React, Typescript, WordPress, Webflow og hertil Ruby on Rails og .NET. På det seneste har vi fået en særlig forkærlighed for Medusa (medusajs) til E-commerce-løsninger, et framework der er Open source og fuldt ud editerbart. 

Book en tid, så tager vi en uhøjtidelig snak om dine muligheder.

Skriv en mail til os